Mara van den Oetelaar | Zakelijke fotografie
757
page-template-default,page,page-id-757,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat zijn de mogelijkheden?

Sfeervol/ professioneel beeldmateriaal dat meteen laat zien waar u en uw bedrijf voor staan!

Portretfoto’s

Benodigd budget

€100,- tot €500,-

Een serie professionele portretfoto’s, is een serie die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld websites, folders, visitekaartjes. Noem het maar op!
De foto’s worden op een mooie locatie gemaakt, en daarna op hoogste resolutie, digitaal aangeleverd.
De definitieve prijs is afhankelijk van het aantal te portretteren mensen.

Over het algemeen kan een serie portretfoto’s na het maken van het beeldmateriaal, binnen 1 week bij u aangeleverd worden.

Sfeerfoto’s

Benodigd budget

€250,- tot €750,-

Een serie professionele sfeerfoto’s, is een serie die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld uw eigen website, folders, visitekaartje. Noem het maar op!
De foto’s zullen bij u op locatie gemaakt worden, in 1 á 2 dagen. Zodat uw klant echt de sfeer van het bedrijf kan proeven en een goede indruk krijgen.
De foto’s zullen op hoogste resolutie, digitaal aangeleverd worden via wetransfer.
De definitieve prijs is afhankelijk van het gewenste beeld en tijd die erin gestoken gaat worden!

 Over het algemeen kan een serie sfeerfoto’s na het maken van het beeldmateriaal, binnen 1 á 2 weken bij u aangeleverd worden.

Het totaalpakket

Benodigd budget

€500,- tot €1.000,-

Wilt u liever het totale pakket? Geen probleem! Er zullen professionele portretfoto’s van u (en eventueel uw medewerkers) gemaakt worden in/ rondom het bedrijf of op een andere mooie locatie. Daarnaast zullen er professionele sfeerfoto’s gemaakt worden van uw bedrijf zodat uw klant echt de sfeer van het bedrijf kan proeven en een goede professionele indruk krijgt!
De foto’s zullen op hoogste resolutie, digitaal aangeleverd worden via wetransfer.
De definitieve prijs is afhankelijk van het aantal te portretteren mensen en het aantal dagen waarop sfeerfoto’s gemaakt zullen worden!

Over het algemeen kan een totaalpakket van professionele foto’s na het maken van het beeldmateriaal, binnen 1 á 3 weken bij u aangeleverd worden.

Onder het kopje “Portfolio” kunt u bekijken wat MvdO zoal gemaakt heeft.