Mara van den Oetelaar | Portfolio webdesign
603
page-template-default,page,page-id-603,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Portfolio webdesign

Bekijk welke websites door MvdO gemaakt zijn en doe inspiratie op!

Hubertus School

“De website was flink verouderd en niet meer up-to-date. Door nauw met de klant samen te werken hebben we er weer een vernieuwende frisse website van gemaakt!.”

 

https://www.hubertusschool.nl

logo Hubertus_zonder_st
Basisschool De Boemerang logo

Basisschool De Boemerang Tilburg

“Na ruim 10 jaar was de website van bs De Boemerang toe aan vervanging. We zochten naar een eigentijdse website die aanspreekt.

Mara heeft een website gebouwd die ruimschoots aan onze verlangens voldoet. Een absolute meerwaarde zijn de foto’s die ze gemaakt heeft. We zijn blij met deze sprekende, eigentijdse website. Hij is handzaam en een visitekaartje voor de school.”
– Directeur Corné van Oers

 

https://www.bsdeboemerang.nl

 

Beauty By Jesse

“Ik wilde beginnen met het schrijven van blog berichten over o.a. beauty. Met een korte omschrijving wist Mara meteen wat ze moest doen en hoe ik het voor ogen had. Een frisse website die overzichtelijk is en makkelijk is om berichten op te zetten. Ze is meteen voor me aan de slag gegaan en voor ik het wist was de website al online!”
– Jesse van den Oetelaar

 

https://www.beautybyjesse.nl/

BJ_02_groot

Logo_EGLA_1

EGLA Photography

“Om mijn portfolio en contactgegevens op een duidelijke en mooie manier met bezoekers te delen heb ik Mara een website laten maken. Door haar ervaring met professionele fotografie en webdesign is het resultaat precies naar wens geworden
– Laurens Eggen

 

            https://www.eglaphoto.com