Mara van den Oetelaar | Portfolio webdesign
603
page-template-default,page,page-id-603,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Portfolio webdesign

Bekijk welke websites door MvdO gemaakt zijn en doe inspiratie op!

Centrummanagement Oisterwijk

“Deze website moest verhuisd worden naar een nieuwe url. Ik heb meteen met de klant gekeken naar een frisse en nieuwe omgeving waarin alles weer overzichtelijk stond. Door veel met beeldmateriaal te werken proef je de sfeer van Oisterwijk.”

 

https://www.cm-oisterwijk.nl

CM_oisterwijk-logo
GUO

Groeten uit Oisterwijk

“De website had een update nodig met nieuwe evenementen. Dit heb ik door nauw samen met de klant te werken, tijdig kunnen regelen zodat de website op tijd weer online kon.”

 

https://www.groetenuitoisterwijk.nl

Hubertus School

“De website was flink verouderd en niet meer up-to-date. Door nauw met de klant samen te werken hebben we er weer een vernieuwende frisse website van gemaakt!.”

 

https://www.hubertusschool.nl

logo Hubertus_zonder_st
Basisschool De Boemerang logo

Basisschool De Boemerang Tilburg

“Na ruim 10 jaar was de website van bs De Boemerang toe aan vervanging. We zochten naar een eigentijdse website die aanspreekt.

Mara heeft een website gebouwd die ruimschoots aan onze verlangens voldoet. Een absolute meerwaarde zijn de foto’s die ze gemaakt heeft. We zijn blij met deze sprekende, eigentijdse website. Hij is handzaam en een visitekaartje voor de school.”
– Directeur CornĂ© van Oers

 

https://www.bsdeboemerang.nl

 

Beauty By Jesse

“Ik wilde beginnen met het schrijven van blog berichten over o.a. beauty. Met een korte omschrijving wist Mara meteen wat ze moest doen en hoe ik het voor ogen had. Een frisse website die overzichtelijk is en makkelijk is om berichten op te zetten. Ze is meteen voor me aan de slag gegaan en voor ik het wist was de website al online!”
– Jesse van den Oetelaar

 

https://beautybyjesse.nl

BJ_02_groot
Logo_EGLA_1

EGLA Photography

“Ik wilde een website die mijn portfolio mooi zou weergeven. Doordat ze zelf ook professioneel fotograaf is, heeft ze een goed oog voor detail en hoe beeld voor je kan werken. Dit maakte dat de website precies is geworden zoals ik wilde.”
– Laurens Eggen

 

https://eglaphoto.com