Mara van den Oetelaar | Biografie
640
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-640,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mara van den Oetelaar is geboren in Tilburg en getogen in Oisterwijk, Noord – Brabant.

Al vanaf jongs af aan, zat ze bij opa op schoot om naar zijn dia’s te kijken die hij tijdens de vakantie had gemaakt. Daarnaast is Mara al vroeg begonnen met het bouwen van kinder websites via de website van Kennisnet. Ook heeft ze al vroeg haar eigen website gebouwd waarop ze haar portfolio kon laten zien.
Op haar 11e heeft ze zelf het fotograferen onder handen genomen, en is zo verder gegroeid tot een professioneel, gediplomeerd fotograaf.
Na de middelbare school heeft ze de voltijd vakopleiding fotografie op De Nederlandse Fotovakschool gevolgd en heeft deze met een diploma beëindigd.

Tegenwoordig heeft Mara een drukke agenda als het gaat om werk. Op jonge leeftijd had ze al haar eigen bedrijf “MvdO Fotografie” waaronder ze fotografeert en websites bouwt voor bedrijven. Ze laat er geen gras over groeien.
Mara zegt: “Werk is voor mij geen straf, ik ga altijd met veel plezier naar een (foto) opdracht toe. Altijd als ik na een opdracht de resultaten zie, ben ik telkens weer onder de indruk over hoe goed het is geworden! Ik merk dat ik na mijn opleiding nog steeds doorgroei en telkens beter wordt.”

 

Mocht u vragen hebben of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen dan kan/ mag dat altijd. U vindt mijn contactgegevens onderaan de homepagina!

Bent u een van de geportretteerde van een foto die op deze website staat, en wilt u dit liever niet? Laat het even weten en dan wordt de foto verwijderd!